Stravování

Vedoucí stravovacího provozu
313 525 277
Nutriční terapeut
313 525 334
E-mail
jidelna@nemorako.cz
Vedení oddělení
Zdeňka Vágnerová
vedoucí stravování

Zdeňka Vágnerová


Nemocnice má vlastní stravovací provoz, který dodává jídlo nejen pro pacienty v lůžkové části nemocnice, ale také pro veškerý personál nemocnice i externí odběratele.

Stravování je zcela v souladu s platnými předpisy ČR a EU. Na skladbu pokrmů dohlíží nutriční terapeutky, které navíc docházejí na oddělení, kde zajišťují dietetickou a nutriční péči o pacienty a věnují se i edukaci nemocných přímo na pokojích. Pokrmy včetně diet připravuje tým kuchařů podle nejnovějších gastronomických pravidel a požadavků, přičemž skladba jídel je vyvážená tak, aby uspokojila strávníky všech věkových kategorií. Velký důraz se klade na dostatek zeleniny, bílého masa a ryb. Recepty se pravidelně obměňují a zařazují se i zcela nové. Každodenně vydá jídelna včetně diet okolo 450 obědů, dále zajišťuje samozřejmě i snídaně, večeře a svačiny dle individuálních potřeb pacientů.

Chcete vědět více?

Neváhejte a zeptejte se na cokoliv ...